2023-2024 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemiz Akademik Genel Kurulu 21 Mart 2024 tarihinde akademik toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe GÜLBİN ARICI, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hale BALSEVEN,  Fakülte Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Tuba YENİDOĞAN, Ekonomi ve Finans Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nursel AYDINER AVŞAR, Doç. Dr. Mehmet Levent ERDAŞ (Dekan Yrd.), Doç. Dr. Aslıhan KIYMALIOĞLU, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim üyeleri, Doç. Dr. Boran TOKER, Doç. Dr. Derya ÖZİLHAN ÖZBEY, Doç. Dr. Gül ÇOŞKUN DEĞİRMEN, Doç. Dr. İbrahim ÇETİN, Doç. Dr. Pınar ÇELİK ÇAYLAK, Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Emel BACHA SIMOES ve Doç. Dr. Kemal KÖKSAL katılmışlardır. Toplantıda Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe GÜLBİN ARICI tarafından yapılan açılış konuşması ardından, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hale BALSEVEN tarafından 2023 yılının faaliyetlerinin değerlendirildiği bir sunum yapılmıştır. Toplantıda fakültemizde fiziki koşulların iyileştirilmesi ve Eğitim-öğretimin kalitesinin artırılmasına dönük yapılabilecekler ele alınmıştır. Gerek Rektör Yardımcımız ve gerekse Fakülte Dekanımız tarafından Üniversitemizin “Araştırma Odaklı Üniversite” vizyonu doğrultusunda rektörlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalara fakülte olarak nasıl destek verilebileceği değerlendirilmiştir. Özellikle TÜBİTAK öğrenci projeleri, AB projeleri ve toplumsal katkı projelerinin öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmesine dönük öğretim üyelerimizle yapılabilecekler tartışılmıştır.

725c11b3-1c95-4a62-9a4c-dd9d843ba04d.jpeg

Eklenme tarihi: 2.04.2024 09:59:47