Aramıza Hoş Geldiniz!

Serik İşletme Fakültesini kazanan değerli öğrencilerimiz, ailemizin bir parçası olmanız mutluluk verici.

Hakkımızda ve Dekanın mesajı bağlantılarından İşletme Fakültesi hakkında genel bilgiler edinebilirsiniz.

Fakültemizde aktif olarak Ekonomi ve Finans ile Turizm İşletmeciliği bölümleri eğitim öğretimini sürdürmektedir.

Üniversitemizin İşletme Fakültesi Serik İlçesinde kurulmuş olup, eğitim ve öğretim faaliyetlerine bu ilçede devam etmektedir. İlçeye ulaşım, ilçede konaklama, ilçenin tarihi ve kültürel güzellikleri hakkındaki bilgilere Bağlantılar sekmesinde bulunan Serik İlçesi hakkında kısmından ulaşabilirsiniz.

Talep, öneri ve Dekan'a mesaj bağlantısı üzerinden dilek ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Akdeniz Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanızdan mutluluklarımızı tekrar dile getirerek tüm hayatınızda başarılar dileriz.

Sevgiler.

Eklenme tarihi: 15.08.2024 08:41:40